Strandsandsmørtel

1.050,00 kr.

Strandsandsmørtel til pudsning, fugning eller vandskuring. Den finkornede strandmørtel er især velegnet til finpuds eller til fugning af murværk efter udkradsning, hvor den lysegrå mørtel giver et flot udtryk.

 

Alle priser er inkl. levering. i big bag  svarende til 1 M3 svarende til 1700 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strandsandsmørtel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strandsandsmørtel

Når du når til sidste etape af dit murerprojekt, får du brug for strandsandsmørtel. Strandsandsmørtel er så fint et materiale, at det egner sig specielt godt til pudsnings og afsluttende støbninger af murerprojekter. Hos Gruskongen kan du bestille strandsandsmørtel i big bags, som vi gerne leverer hjem til dig efter aftale. Leder du efter bakkesandmørtel, er du også kommet til det rette sted, da disse bliver kaldt det samme.

Strandsandsmørtel til pudsning og fuger

Den fine størrelse på strandsandsmørtel gør den særdeles egnet til afsluttende pudsning af mureprojekter. Det er op til dig selv, hvordan du fordeler strandsandsmørtel blandingsforholdene. Det skal blandes med både vand og cement. Blandingsforholdene er med til at påvirke hvor jævnt og smidigt dit strandsandsmørtel er, og hvor stærk bindingsevne det har, når det først størkner.

Når du har fundet de rette blandingsforhold, kan du nemt anvende strandsandsmørtel til at pudse og fuge i store og små renoveringsprojekter i hjemmet. Langt de fleste anvender strandsandsmørtel, når de skal renovere eller opsætte nye sokler i hjemmet. Eller hvis der er en gavl i hjemmet, der trænger til en kærlig hånd. Du kan også bruge strandsandsmørtel til murstensvægge, når du skal have lavet den sidste finish på væggen.

Strandsandsmørtel til vandskuring af huset

Ønsker du at give dit hjem en komplet makeover med en flot vandskuring? I så fald kan du også benytte strandsandsmørtel til dette. Her handler det igen om at finde de rette blandingsforhold med cement og vand for at opnå den smidighed i materialet, der gør det nemt for dig at vandskure hele dit murstenshus. Det endelige resultat taler for sig selv, når du har været rundt om hele huset.

Hvis du vælger at vandskure dit hus med strandsandsmørtel, får du også lappet og renoveret eventuelle revner og sprækker i murværket. Af samme grund er det bedst at notere, hvile blandingsforhold du har med dit strandsandsmørtel, cement og vand. 

Du kan altid kontakte Gruskongen for at bestille både strandsandsmørtel og cement. Vi leverer begge dele i big bags til din adresse efter aftale.

 

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.