Levering af natursten i big bags

Få leveret sten i bigbags gennem gruskongen.dk. Sten i flere størrelser kan bruges til mange ting i haven. Hos Gruskongen finder du et stort udvalg af mange forskellige sten til haven, som vi nemt kan levere i big bags.

Uanset størrelse eller typen af sten kan du finde mange gode formål i haven til disse. Visse sten er selvfølgelig bedre som havesten, mens andre endnu bedre kan bruges til konkret haveanlæg.

Udvalget af sten hos Gruskongen begrænser ikke dine haveprojekter. Det gør kun dine ideer, og du kan til enhver tid bestille store eller små mængder sten til levering.

Natursten har mange funktioner i haven

Anvendelse af sten i haven til blomsterbede kan mindske meget ukrudt. Hvis du starter med et ukrudtsunderlag, begrænser du også den tid,  du ellers ville have brugt på at fjerne ukrudt. Den populære perlesten bliver af mange brugt til bede i haven, hvor sten udgør den ru overflade. Når du dækker et bed med sten på denne måde, i samme stil som du kan gøre det med træflis, begrænser du mængden af ukrudt. Det gør det sværere for ukrudt at kæmpe sig gennem det tunge lag af sten, som desuden ser flot ud.

 

Dette er den mest populære anvendelse af småsten til haven, fordi det både giver et flot slutresultat, og fordi du ikke længere behøver bruge nær så meget tid på at fjerne ukrudt.

Du kan også lægge sten i haven for at lave små stier. Det er en nem måde at afgrænse minder arealer, hvis du ejer en særdeles stor have. Skal du bruge sten til et større areal, som for eksempel en indkørsel, kan du altid få leveret sten i big bag fra Gruskongen. Her kan det være, du har nok til overs til at lave mindre stier i din have efterfølgende.

Hvis du blander store og små sten kan du sagtens lave dit eget dræn til din nye terrasse. Det gælder også resten af haven, hvor haveudstykningen ikke kan følge med på lange regnverjsdage.

Der findes mange forskellige måder at bruge sten til haven. Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd til, hvordan du kan implementere perlesten, pigsten eller nøddesten i din have.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.