Granitskærver

Granitskærver kan bruges til mange formål i din have. Hos Gruskongen kan du bestille sorte, hvide, røde og grå granitskærver i big bags. Du kan med fordel bestille en stor portion granitskærver, når du opdager, hvor mange steder i haven du kan bruge dem.

Viser alle 4 resultater

Forsyn haven med granitskærver

I haven kan du bruge granitskærver rigtig mange steder. Skal du have lavet mange små projekter i haven, er det vores anbefaling, at du vælger granitskærv størrelse 8/11mm. Denne størrelse gør det nemmere for dig at fordele skærverne, så du får en flot overflade. Hvad end det drejer sig om store eller små projekter i haven, du har i sinde at anlægge med granitskærver, anbefaler vi også, at du understøtter med et lag stenmel. Det sørger for at holde skærverne på plads, og du kan yderligere tilføje et ukrudtsunderlag.

Du kan forsyne din forhave med granitskærver, eller du kan bruge granitskærver til din indkørsel. Formålene er mange alt efter hvilken størrelse skærver, du vælger. De små størrelser egner sig bedst til haveprojekter, såsom det sidste lag i et blomsterbed for at holde ukrudt ned. Skal du derimod i gang med et større projekt som en indkørsel, skal du vælge en større størrelse.

Brug granitskærver i din indkørsel

Når du har planer om at udsmykke din indkørsel med granitskærver, skal du vælge størrelsen 11/16 og opefter på granitskærverne. Til en indkørsel med granitskærver er det vigtigt, at du vælger en størrelse, der ikke er for lille. Hvis de er for lille, ender de med at sætte sig fast i dækkene. Størrelsen skal passe til hele indkørslen, men heller ikke være til gene for din bil.

En indkørsel med granitskærv vil også drage fordel af at få et lag stabilgrus som underlag. Med daglig kørsel af din eller flere biler ind og ud af indkørslen er det vigtigt, at underlaget er i orden. Det er vigtigt, at granitskærverne ikke skrider hele tiden og så igen. Skulle du have nogle til overs, efter din indkørsel er færdig, kan du altid bruge disse til et bed i hjørnet af haven.

Bestil billige granitskærver hos Gruskongen

Du kan allerede i dag kontakte Gruskongen for at bestille granitskærver i bigbags. Vi rådgiver og giver hjælp til at finde ud af, hvor mange skærver du skal bruge. Samtidig leverer vi gerne hjem til dig, når du bestiller i store mængder til at lave en ny indkørsel eller haveprojekter. Desuden hjælper vi dig til at huske de andre materialer, du måtte få brug for til at sikre dine granitskærver ikke skrider rundt i deres anlægning.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.