Stabilgrus

1.195,00 kr.

Grov blanding af sand og grus til opbygning af stabilt bærelag under belægning. Stabilgrus kan f.eks. benyttes til at anlægge ny terrasse, indkørsel, gang- eller cykelsti.

Alle priser er inkl. levering. i big bag  svarende til 1 M3 svarende til 1600 kg.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stabilgrus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stabilgrus

Hvis du skal i gang med at lægge fliser eller anlægge andre bærende arealer, er det vigtigt, at du først anlægger et lag af stabilgrus. Stabilgrus er forklarligt i sit navn, og er med til at stabilisere det underlag, hvor der skal færdes jævnlig trafik. Det kan også bruges til større flisebelægninger.

Hos Gruskongen kan du bestille store bigbags med stabilgrus. Desuden leverer vi hjem til dig, når du skal i gang med at lave en ny terrasse, indkørsel eller andet.

 

Hvor og hvornår du skal bruge stabilgrus

Du skal som udgangspunkt bruge stabilgrus, når du skal anlægge større arealer med fliser eller belægninger, hvor der skal færdes tung trafik. Stabilgrus, som hos andre også bliver kaldt afrettergrus, er med til at fastholde det nederste lag af det nyanlagte areal. Det er på grund af stabilgrus, at du ikke får mærkelige synkehuller i arealet, når du er færdig og færdes meget på det. Du kan bruge stabilgrus på mange forskellige byggeprojekter, der skal anlægges. Det behøver ikke kun være fliseområder. Stabilgrus bliver også brugt til at anlægge nye veje og større stier.

Ethvert projekt skal startes fra bunden. Derfor kan du bestille store mængder af stabilgrus hos Gruskongen, som vi gerne leverer i store bigbags hjem til dig. Derudover hjælper vi dig med at regne ud, hvor meget du skal bruge sammen med andre materialer, du måtte få brug for til at lave din nye indkørsel eller terrasse.

Derfor skal du bruge stabilgrus

Når du skal vælge stabilgrus til dit kommende projekt, bør du være opmærksom på sammensætningen af sten. Som udgangspunkt kan du regne med, at jo større sten der er i blandingen, jo højere er bæreevnen. Det skal forstås som holdbarheden til at fastholde det endelige lag af fliser eller andet belægning, du vælger. Om du vælger fliser eller andet at afslutte dit projekt med, er som sådan lige gyldigt. Det vigtigste er blot, at du husker et grundigt lag af stabilgrus til at sikre arealet.

Stabilgrus er også godt at bruge, eftersom det er delvist vandafvisende. Derfor afholder det al regnvand fra at lave meget skade på din nye anlagte indkørsel. Du kan til enhver tid kontakte os hos Gruskongen, hvis vi skal hjælpe dig med at regne ud, hvor meget stabilgrus du skal bruge per m2. Selvom vi er vant til at arbejde med disse materialer til dagligt, er det ikke alle, der hurtigt kan udregne hvor mange m2 stabilgrus de skal bruge til en ny terrasse eller andre ideer til haven.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.