Gartnerjord

Til haveentusiaster med lidt større aspirationer omkring deres haveprojekter anbefaler Gruskongen, at du anvender gartnermuld fremfor alt andet. Sammensætningen i gartnerjord gør, at den egner sig betydeligt bedre til flere haveprojekter. Hos Gruskongen sælger vi gartnermuld til både erhverv og private, hvor haven er blevet din faste hobby.

Viser alle 5 resultater

Brug gartnermuld i egen have

Du behøver ikke være uddannet gartner for at benytte gartnermuld i din have. Når du skal finde den rette jord til dine haveprojekter, er det vigtigt at se på sammensætningen og forholdet af sphagnum, eftersom det har en vis effekt på dine planter. Langt de fleste sammensætninger i gartnerjord har et højt indhold af sphagnum på tæt på 95%, hvilket giver de bedste groforhold til mangt og meget grønt i haven.

Du kan også selv drage nytte af en god omgang gartnerjord i din have. Hvis du har brugt mange timer i haven på at sætte træer og buske de bedste steder, kræver det selvfølgelig også den bedste jord til at plante dem. Det nytter ikke noget at plante en hel have, hvis du ikke giver træer og planter de bedste groforhold. Det er her, du bør investere i en god portion gartnerjord. Heldigvis sælger vi gartnermuld i store big bags hos Gruskongen, og vi leverer også hjem til dig, skulle det være nødvendigt.

Gartnerjord giver de bedste forhold til blomster og planter

Hvad end I skal bruge en større bestilling af gartnerjord til planteskolen, eller en mindre omgang til baghaven, kan I bestille det hos Gruskongen. Vi forstår godt, hvorfor I vil og bør vælge gartnermuld til langt de fleste projekter i haven. Når du har høje krav til dine haveprojekter, er det vores anbefaling, at du benytter dig af gartnerjord. Du kan bruge gartnermuld til alt lige fra mindre krukker, klargøring af dit drivhus eller planteprojekter i haven af forskellige størrelser.

Enhver gartner vil gerne begynde et haveprojekt med de bedste forhold. Det er lige gyldigt, hvad der skal plantes. Hertil er det oplagt at benytte gartnerjord, fordi det netop er sammensat til at yde de bedste planteforhold til alt lige fra større træer til mindre buske. Gartnermuld er tilsat en mindre mængde gødning, som er med til at forbedre forholdende for plantelivet. Når du vælger at bruge gartnerjord, bør du desuden grave det pågældende hul en smule større end normalt. Dette er for at dække roden/rødderne endnu bedre med gartnermuld, og dermed sikre de bedste forhold til planten.

Du kan til enhver tid kontakte Gruskongen, hvis vi skal hjælpe dig. Uanset om du skal bruge gartnermuld, højbedsmuld, køkkenhavemuld eller en anden type muld til dit haveprojekt. Vi hjælper også altid gerne med at finde ud af, hvor meget muld du skal bruge. Som en sidste del af vores service, leverer vi det selvfølgelig hjem til kantstenen.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.