Træflis

1.549,00 kr.

Flis af træ til haven eller gangarealer. Træflis er perfekt som ukrudtshæmmende bunddække i bede, omkring træer og buske samt som underlag på stier eller lignende, hvor der er brug for at beskytte jorden.

Alle priser er inkl. levering. i big bag  svarende til 1000 Liter 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træflis”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Træflis til haven

Er du træt af hele tiden at fjerne ukrudt i haven? Gider du ikke sørge for at vinterbeskytte dine planter længere? Hvis det er tilfældet, bør du strø træflis rundt i dine bede og omkring dine blomster for at beskytte dem. Træflis får du ved at hugge træer i stykker i en flishugger, som du derefter kan strø rundt i dine bede. Det er en bæredygtig måde at bruge naturens egne midler til at pleje sig selv. Har du ikke nogle træer, der står til at skulle fældes? Du kan altid bestille træflis hos Gruskongen i store eller små mængder.

Derfor skal du bruge træflis i haven og dine blomsterbede

Der er mange fordele ved at bruge træflis i dine bede. Udover at genbruge naturens egne materialer, giver det også et flot og diskret udtryk i din have, som du selv er med til at kontrollere. Mange mennesker er overbevist om, at et enkelt lag træflis eller barkflis, som det også kaldes, vil være nok. Det de bare glemmer er, at træflis er et organisk materiale, som med tiden komposterer eller i værste tilfælde rådner.

Det er uden tvivl flot med træflis i haven og blomsterbedene på denne måde. Alligevel skal du være forberedt på at udskifte dem med års mellemrum. Hvis træflisen når at begynde sin kompostering, vil det stjæle energi fra planterne og i sidste ende dræne dem for alt liv. Du skal derfor med et par års mellemrum sørge for at rense ud i din træflis til haven. Og sørg for at få fjernet den mindste smule ukrudt, inden du strør et nyt lag af træflis.

De bedste fordele ved at bruge træflis i haven

Det er selvfølgelig træls at skulle udskifte sin træflis i haven hver andet eller tredje år. Men i sidste ende er det stadig en forbedring over at ligge på knæ flere gange om sommeren for at fjerne ukrudt. Om sommeren er træflis med til at beskytte jorden og planterne. Det behøver ikke være et særlig tykt lag af træflis, før det er i stand til at holde ukrudt på afstand. Dertil beskytter det også mod for meget sol eller for meget vand. Den bedste fordel ved at bruge træflis eller barkflis i haven på denne måde er uden tvivl, at planterne har det bedre.

Med et lag træflis i haven på denne måde, har planterne bedre muligheder for at udnytte meget mere af jorden. Når der er træflis i bedende, holder det bedre på den naturlige fugt i jorden. Denne fugt ledes bedre op til overfladen. Hvilket giver langt bedre forudsætning for enhver blomst eller plante til også at vokse i det øverste lag af jord, hvor der pludselig findes mange flere mineraler til planterne.

Om vinteren er det pæne lag af træflis med til forsvare planterne mod frost. Dertil er det nemmere at acceptere tramp og færden gennem bedene, når der ligger træflis over det hele. Træflisen er nemlig afhjælpende på tramp og tryk, som kan komprimere jorden alt for meget.

I det store billede har planterne det bare bedre med et lag træflis. Bestil en stor big bag med træflis hus Gruskongen allerede i dag.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.