Krydderurtemuld

1.249,00 kr.

Plant dine krydderurter direkte i denne muld, som holder på fugt og næring. Krydderurtemuld kan benyttes til plantning i krukker, højbede, drivhus, potter og lignende.

Alle priser er inkl. levering. i big bag  svarende til 1 M3

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krydderurtemuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krydderurtemuld til haven

Drømmer du om en stor have, hvor du kan gro frugt og grønt til selvforsyning? Eller er du en smule skræmt ved tanken om så stort et projekt? I så fald kan det være en god ide at starte småt. Med det mener vi et krydderurtebed. Krydderurter er nemme at holde, og du kan bruge dem til al slags madlavning. Hos Gruskongen kan du købe krydderurtemuld, som er specielt egnet til at bidrage med de rigtige næringsstoffer til dine krydderurter.

Forkæl dine krydderurter med krydderurtejord

De fleste er ikke klar over, at selv krydderurter har godt af en speciel type jord. Hos Gruskongen kan du købe store mængder af krydderurtemuld. Det er en type muldjord, der bidrager med ekstra næringsstoffer til dine krydderurter. Det er lige gyldigt, om du blot har dine krydderurter i små krukker rundt omkring i haven, eller du dedikerer et højbed eller et hjørne af haven til dine krydderurter. Du kan bruge denne type muld, som du vil til dine urter.

En god krydderurtemuld er ganske nem at håndtere, og gør det nemt for dig at passe på dine krydderurter. Blandingsforholdet i krydderurtemuld er sammensat for at bevare den nødvendige fugtighed i mulden, samt forsyne med næringsstoffer, som alle planter har behov for. Enkelte typer af krydderurtemuld har tilsat en mindre mængde komposteret gødning, hvilket bidrager til mikroliv og et sundt muldmiljø omkring rødderne. Du kan sagtens plante dine krydderurter i drivhuset, hvor krydderurtemuld også kan bruges til andre planter.

Krydderurtemuld til mange formål

Hos Gruskongen kan du købe krydderurtemuld i store bigbags. Det lyder måske af meget, når du kun har planer om at indrette et mindre højbed til dine krydderurter. Alligevel vil du opdage, at du skal bruge mere muld, end du først antager. Skulle du alligevel stå med en god portion krydderurtejord til overs, kan du heldigvis bruge det til meget andet.

 

Sammensætningen i krydderurtemuld giver ikke kun god vækst til krydderurter. Næringen i mulden kan også bruges til andre bede i din køkkenhave. Det gælder faktisk hele sæsonen ud, hvor du blot skal huske at luge ukrudt på samme måde, som du ville gøre i ethvert andet højbed. Du kan også sagtens tilføje resterne af din krydderurtemuld og blande det sammen med forskelligt køkkenhavejord eller højbedsjord. Sammensætningen bidrager blot med endnu flere næringsstoffer til dine urter eller grøntsager.

© 2023 Gruskongen. All rights reserved.